Kozijn Configurator

Deze configurator stelt je in staat om, individueel of samen met een klant tijdens een afspraak, kozijnen te ontwerpen via je website. Het ontwerpproces is gestructureerd in duidelijke stappen, waarbij elke gemaakte keuze meteen in 3D zichtbaar is.
Het laten zien van een prijsindicatie is ook mogelijk. De configurator is stijlvol geïntegreerd in de huisstijl van je bedrijf.

Beheren van tarieven en opties

Omdat tarieven regelmatig kunnen wijzigen, hebben we een gebruiksvriendelijke beheeromgeving gerealiseerd waarmee je zelf makkelijk tarieven kunt beheren.
Het aan- of uitzetten van opties is ook mogelijk in deze omgeving.

Ontvangen van offerte aanvragen

Een gedetailleerde offerteaanvraag wordt per mail verstuurd naar de gewenste afdeling binnen je bedrijf. Dit omvat wensen, prijsindicatie, en persoons- en contactgegevens. Meestal kunnen we dit ook direct toevoegen aan je administratiesysteem als een (concept)offerte.

Wanneer mensen in hun kracht werken zijn de mogelijkheden onbegrensd

Vanwege schaarste in de woningmarkt kiezen steeds meer mensen voor renovatie van hun bestaande woning t.o.v. verhuizen naar een andere woning. Het doel van de RenoVista configurators is om dit proces leuker en beter te maken.

Xam Hanegraaf
Algemeen directeur

T. 06 252 00 875
E. xam.hanegraaf@renovista.nl

Ontdek of een configurator bij je onderneming past: